Eurotúnel; Canal de la Mancha

Eurotúnel; Canal de la Mancha

Mapa Conceptual

Realització del Projecte

miércoles, 14 de marzo de 2012

Feïnes personals

Estem buscant informació i redactant, tal com s'explica a la presentació Prezi i a un esquema mental; les tasques que més o menys totes les persones han fet són:
  • La Paula Fernandez és la nostra redactora, que està en procés d'escriure una història d'una persona que haurà d'agafar el Eurotunnel i que aquest viatje li marcarà per sempre la seva vida. Està molt bé ja que a més té diàlegs en francés i anglés.
  • L'Alícia Ubiergo ha estat arreclant i fent moltes coses relacionades amb la web, el Twitter, el Picasa entre d'altres, i també ha buscat informació de incendis que han ocorregut al túnel en general. A més també ha investigat sobre la utilització que tindrà el túnel als Jocs Olímpics de Londres i algunes altres curiositats.
  • La Victòria Ramirez va fer un altre mapa mental sobre què es basa el projecte, i a més, serà la directora de la petita pel·lícula que farem basada en la nostra història inventada. També ha buscat tota la informació sobre com és per dintre el túnel Eurostar i ha fet la conclusió.
  • El Francesc Vila és l'encarregat de en un principi amb l' Alícia Malagrida de la recerca d'informació sobre la engenyeria del projecte i totes les seves característiques (financiació, construcció, coses a tenir en compte...). I a més també quins són els recorreguts i parades del tren.
  • L'Alicia Malagrida ha fet la portada i el Prezi, està treballant junt amb el Francesc a buscar la informació sobre el projecte i ha cercat i redactat sobre l'incendi més important del túnel i sobre l'economia i utilització d'aquest. I ha buscat com va ser tota la construcció en sí de tot el projecte.
  • I l'Alícia Ubiergo i l'Alicia Malagrida ara han fet el qüestionari per saber què sap la gent sobre el Canal de la Mancha.
  • El que hem treballat sobre Creative Commons, l'Alícia Ubiergo ha fet que estiguem conectats amb la organització, i el Francesc Vila i l'Aícia Malagrida han cercat què era aquesta organització i ho han redactat al blog.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

La nostra presentació oral -Prezi

Presentació del desenvolupament del treball

Enquesta sobre l' Eurotunnel i el Canal de la Mancha

Álbum de Fotos Picasa